hanna-linnea

Alla inlägg under maj 2011

Av Hanna - 29 maj 2011 00:02

Jag borde sova nu. Eller nej jag borde ha sovit för länge sen.

Vill följa med min pappa till en volvomarknad imorgon, som är någonstans utanför Köping. Vi ska åka hans väldigt fina pv! :) Som jag även ska åka på studenten!

Vi ska åka vid kl 6 :S Då får jag gå upp typ kl 4 för att hinna duscha och allt. Och det är bara tre timmar tills dess..

Och jag sov ingenting inatt så jag tror fan inte jag orkar följa med. Men jag vill :/

Och jag måste egentligen plugga också. Jag fattar inte varför jag aldrig gör det, även fast jag har skittråkigt så lyckas jag inte ens ta fram det jag ska göra! Ahh jag blir så arg på mig själv!


Glöm inte att du kan bli länkad!

Läs inlägget under om du är intresserad!


Men nu säger jag gonatt.


  Ingen bra bild, men jag har tyvärr ingen bättre.







 

Av Hanna - 28 maj 2011 04:40

Vill du bli länkad på min blogg i en månad?

Du kan tillochmed få längre tid om jag tycker att din blogg är väldigt bra!

Jag lägger även till dig på bloglovin!


Det du behöver göra då är:


  1. Länka till min blogg.
  2. Följ mig via bloglovin.
  3. Gilla min blogg på facebook.
  4. Kommentera att du har gjort det och att du vill ha en länk!

Sen länkar jag dig i ett inlägg och i menyn!






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

      Brukar inte göra sånt här men jag tänkte att det kan vara kul att testa :)









 

Av Hanna - 28 maj 2011 02:47

Nu har jag ont i magen :( Drack nästan en hel liter mjölk förut när jag åt fast jag egentligen inte tål mjöl. Så jag får ju skylla mig själv, men jag tänkte nu ska jag drick lite mjölk, men jag dricker alltid så jävla mycket när jag äter så jag vet inte hur jag kunde tro att det skulle gå.

Men det är skitsamma jag dör inte. Det kunde varit värre får som tur är bara lite ont i magen. Har ändå ont i magen väldigt ofta nu för tiden så jag är van.


Sitter och kollar på en massa gamla bilder på datorn. Man kan ju hitta så mycket roligt!

 Bilden är tagen av August (min systers pojkvän)


Jag har väldigt tråkigt nu eftersom Robin är kvar i Örebro :/ Men jag ska åka dit på onsdag troligtvis så jag kommer iallafall få träffa honom snart, men jag kommer ha väldigt tråkigt nu i helgen. 

Tänkte att jag skulle försöka baka muffins nu, tror aldrig jag har gjort det så jag hoppas det går bra. Men det kan väl inte va så svårt? haha

Och jag vet att jag är knäpp som tänker ställa mig och baka mitt i natten. Men jag har totalt vänt på dygnet nu som vanligt. Men jag vet inte hur jag ska kunna vända tillbaka det innan måndag när jag måste va i skolan 8.20 :S

Och nu tror jag det spökar utanför också! Det lät som att någon gick på våran altan men det är ingen där! Men spöken borde väl inte klampa? ;)






 




Av Hanna - 27 maj 2011 02:46

Sitter och lägger upp massa bilder på facebook, jag fick något knäppryck att göra det. Lägger nästan aldrig ut några bilder där men jag antar att jag tyckte det var dags :P

Och så klart så blev det ingen skola för mig idag heller, men jag är faktiskt sjuk.. Men på grund av att jag inte gick idag och gjorde provet så måste jag till skolan 8.20 på måndag och göra det! :( Så då får man ju lite ångest att man inte gick dit endå.

Och nu har jag fan vänt på dygnet igen. Jag lyckas alltid göra det. Jag borde sova nu, men först måste jag duscha och lite skit, och jag kan inte ens slita mig härifrån.  Och jag skulle även ha pluggat idag men det vart ju så klart inget gjort av det. Så nu känner jag mig riktigt duktig..


Har blivit jävligt sugen på att färga mitt hår! Tror fan det var 2 år sen jag färga blont! När jag har tagit studenten då ska jag färga mitt hår brunt eller rött eller någon annan färg. Men alla säger att jag inte får färga mörkt och att jag passar så bra i blond, men jag tycker egentligen inte om blont hår :P


Vilken färg tycker du att jag ska ha?

  



 







 

HLR

Av Hanna - 25 maj 2011 23:34

Jag blir fan galen på den där jävla hjärt lungräddningen! Har prov på det imorgon och det är det enda jag har kvar i gympan. Klarade allt förutom det på provet förra veckan. (Hade inte pluggat på det då.) Men jag blandar ihop allting, vilken ordning man ska göra allt och vad som hör ihop med vad, jag kommer inte komma ihåg allting imorgon! Om jag ens kan gå till skolan imorgon har blivit förkyld och det kommer nog bli värre tills imorgon, men jag hoppas inte det för det kanske är min sista chans att klara gympan.

Det är klart det är jävligt bra att kunna hjärt lungräddning men jag blir fan galen när jag sitter och pluggar på det.   


 





 

Av Hanna - 25 maj 2011 02:00

Är rädd att jag är på väg att bli förkyld.. Har inte tid att vara sjuk nu:(

Ska ju åka till Örebro nästa vecka och då måste jag vara frisk + att jag måste till skolan nu och göra klart det lilla jag har kvar.

Har inget vettigt att skriva om nu men jag vill ändå blogga. Sitter iallafall och väntar på min tvätt som nog redan är klar, men jag orkar inte gå ner och hänga upp den, det är ju så tråkigt! Skulle egentligen ha duschat när jag tvättde men jag år ju såå duktig på att göra saker när jag ska! Får gå och göra det sen istället.

Egentligen borde jag sova nu men gick upp väldigt sent så jag är inte specillt trött. Får se om jag kommer iväg till skolan imorgon det beror på hur jag mår och hur trött jag är annars får jag försöka plugga hemma.


Längtar iallafall tills den 2 juni för då blir det troligtvis att åka till Örebro och vara där tills den 10, för då tar Robin studenten. Så jag kommer ha två studentveckor, det är ju inte illa! Men jag undrar hur jag kommer må sen. 


 



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       















Av Hanna - 23 maj 2011 21:27

Så! nu har jag blivit lite piggare efter kaffet, brukar inte bli piggare av kaffe men nu verkade det funka. Kunde inte sova inatt förrän typ halv sju, men som tur va så började jag inte förrän halv två idag. Men jag fick fortfarande för lite sömt. 

I skolan arbetade jag med geografiuppgiften, den sista jag har kvar, men när jag sparade den glömde jag kolla vart jag sparade den och när jag skulle leta reda på den så var den borta. Letade fan i hela datorn! Så då fick jag göra om allt som jag gjorde idag.. Och skolans datorer hatar jag! Den jag använde var jätteseg så jag provade att starta den brevid mig men den ville fan inte starta och den på andra sidan om mig hade någon dragit ut alla kablar ur!  


 


Imorgon ska jag kanske till arbetsförmedlingen. Kan inte bestämma mig om jag ska följa med eller inte. Eftersom jag ska plugga efter sommaren så behöver jag ju inte skriva in mig, men man vet ju aldrig jag kanske ändrar mig och inte vill plugga.





 

Av Hanna - 23 maj 2011 03:00

Måste bara tillägga att när jag åkte hem idag då körde jag fan lagligt hela vägen hem från Robin. Ska jag vara ärlig så var det rätt jobbigt.  Är inte precis van att köra lagligt heela tiden..





 

Ovido - Quiz & Flashcards